МХТ «ЖИВА ВОДА»

Де можна відпочити цілою сім’єю в християнському таборі? Так це ж  МХТ «Жива вода», який відбувся  з 24 липня 2017 до 30 липня 2017 р. в Карпатах, на Сколівщині.
Загальною темою табору були слова: «…Я Бог Всемогутній! Ходи перед лицем Моїм, і будь непорочний!» (Буття 17:1).
Життя табору було цікаве, як для молоді так і для сімейних пар. Всі мали змогу бути на загальних лекціях, малих групах та вечірніх Богослужіннях.

Короткий огляд теми висвітлив Сергій Колінковський. Він наголосив, що ходити перед Божим лицем це перш за все розуміти, що поряд з нами завжди знаходиться БОГ.  Господь,  закликаючи на Божу місію не бере випадкових людей і в той же час дає  сили її виконати. «…Будь сильний…» тобто ставай сильніший, ще з більшою відвагою працюй.  Пріоритетами життя  мають бути  вивчення Слова Божого і життя по ньому.
Відпочиваючих відвідав пресвітер церкви м. Стрий Стасів Юрій. Він поділився з присутніми на тему: «Як я можу догодити Богу?» на основі Євр. 11: 5 – 6.
Вечорами проходили малі групи для молоді, а також для сімейних пар. Спілкування для сімейних пар проводив Васерук Віктор.  Спілкування проходили цікаво, там завжди можна було одержати відповіді на свої запитання.
Серед дня бажаючі мали можливість подорожувати Карпатами: похід на гору Палашку, відвідати водоспад Кам'янка і озеро Журавлине, бути в Уричі, на канатній дорозі «Захар Беркут». Також відбувалися спортивні турніри і табірна спортивна естафета.  
При закриті табору директор Руслан Петришин   звернувся до всіх словами любові з Божого Слова із  Бут.17:1  Ми маємо пам’ятати завжди Хто є наш Бог і як ми маємо перед Ним ходити.
Заїзд завершився спілкуванням біля нічного вогнища. Всі згадували про час, який провели цікаво, відпочиваючи і навчаючись нового. Чекаємо наступного літа, щоб почерпнути нових духовних сил і відпочити фізично. Всі роз’їзджалися додому з глибокими враженнями, як працював Бог над їхніми душами і з бажанням знову наступного року приїхати в табір. Кожний присутній поніс в серці розуміння, що непорочність не приходить відразу, але це результат нашого послуху Богу, коли ми йдемо шляхом освячення, покладаючись на нашого Спасителя. І «… Нарешті, мої брати, зміцняйтеся Господом та могутністю сили Його!...» (Єф. 6:10)


(Шкарлатюк Н. А.)