Skip to main content

Подячне свято в Дрогобицькій церкві

Церква християн-баптистів Дрогобича не забуває всіх милостей Божих! Осінь, пора, яка так багато промовляє до людини через свої знаки... 13 жовтня цього року Дрогобицька баптистська церква мала святкове подячне служіння нашому Творцеві.Фактично, приєдналась до тих численних подяк Господу які звершувались і ще звершуються церквами нашого Союзу баптистів України. Бо ми пам’ятаємо, не забуваємо Кому ми завдячуємо за на ше життя, дихання і існування – нашому Богові і Спасителеві Ісусу Христу.
І тому церква Дрогобича мала за що благословляти і складати подяку Господу.
Вдячні діти Божі від старого до малого, від служителя і рядового члена церкви були вдячні Богові за Його благословіння, теперішні, в минулому і майбутні.
Того ранкового служіння основну проповідь виголосив пресвітер Першої Бориславської церкви Цюпко В.І. Де нагадав нам через слово апостола Павла до Ефесян, якими благословіннями Божими ми вже тут на землі володіємо через заслуги Його Сина, як завдаток, і які ще більші благословіння в небесах нас очікують! Тож будемо пам’ятати і вдячними будьмо Богові за все це!