Skip to main content

Що Біблія каже про Господню Вечерю?

Новоприбулий пастор з України вперше був на Господній Вечері в США. Він був сильно вражений тим фактом, що для цього акту замість чаші були чашечки. Його реакція була моментальна - не приймати участі. При першій нагоді за кафедрою він назвав цю практику "єретизм".
Інший випадок: Сестра з новоприбулих була обурена, що в її церкві на Господній Вечері замість вина вживали виноградний сік. Вона ходила до іншої церкви на Господню Вечерю. Конфлікт поширився настільки, що церква розділилася.

Подробнее: Що Біблія каже про Господню Вечерю?

Біблійні принципи відношення дітей до батьків

В сучасному українському суспільстві все більше і більше говорять про проблему взаємо ідношення між батьками та дітьми. „Ми втрачаємо своїх дітей!” – це одне із гасел сьогодення. Зрозуміло, що ми живемо в період, коли втрачаються загальнолюдські та християнські цінності. Аргументуючи дану ситуацію Біблією,можна сказати словами апостола Павла: «Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи. Будуть бо люди тоді… батькам неслухняні…» 1-Тим. 4.1-2.

Подробнее: Біблійні принципи відношення дітей до батьків

Наші діти в світі!

Я дуже вдячний Богу, що народився у віруючій сім’ї. Та це не означає, що моя сім’я дала мені змогу народитися вже віруючим. Зовсім ні, проте мої батьки добре попрацювали, щоби я не заблукав у цьому світі, але щоб потрапив саме на ту стежку, котра веде до Господа Ісуса Христа.
Багато віруючих людей тяжко зітхають, знаючи, що їхні діти або вже є в світі, або впевнено крокують туди. І в багатьох випадках батьки, переживаючи за свою дитину, починають шукати крайнього. Тут вказівний палець може бути направлений на саму дитину та на її недобрий характер, на керівника молоді, проповідників, пресвітера або навіть церкву. Та я б не спішив із висновками. Причини можуть бути набагато ближче аніж здається. І, власне, головною причиною можуть бути самі батьки…

Подробнее: Наші діти в світі!